1 groot pak diepvriesspinazie (700 – 800 gram)
2 (glutenvrije) wraps
200 gram feta-kaas
5 eieren
margarine voor het invetten van de springvorm
Voorbereiding
Doe de diepvriesspinazie de ochtend van te voren in een zeef, en zet deze zeef op een opvangbak. Wanneer u de taart gaat bereiden is de spinazie ontdooit en bevat het minder vocht.
Bereidingswijze
Vet een springvorm in met een beetje margarine. Doe de uitgelekte en ontdooide spinazie in een kom, breek de 5 eieren erboven en roer even door. Verkruimel dan de feta boven het spinaziemengsel en vermeng ook dit.
Leg de eerste wrap in de springvorm. Giet daarop de helft van het spinaziemengsel, dan de tweede wrap en tenslotte de tweede helft van het spinaziemengsel.
Dan kan de taart in de oven: ongeveer 30 minuten, op 180 graden.
U kunt de taart zowel warm als koud eten, bij de maaltijd of in kleine stukjes als tussendoortje of als borrelhapje.
Eet smakelijk!